Opis forum
Jak mogliście już zauważyć babka z fizy coraz mniej chodzi w tym swoim kocyku ciekawe dlaczego?? ^.- wypowiadać się!!!
Może lepiej grzeją w sali nr 9 xD Jaaa tam ogólnie lubie Kocyk Czasem wydaje się być taka groźna, no ale jest na luzie Chyba żaden inny nauczyciel nie pozwoliłby spóźnić się paręnaście minut uczniom, tylko dlatego, że oni jedzą hamburgery w sklepiku xD
Nooo to było wyrąbane a ja tam miałem zostać T.T
poprostu czerwony kapturek dal ten kocyk mikolajowi, by zrobil z niego worek na prezenty, wiec teraz nie ma kocyka:PP zauwazyliscie chyba, ze nie nosi go od mikolajek xD albo druga wersja:PP kosmici podmienili nam czerwonego kapturka na kant dupy xD zamiana miedzynarodowa i tyle, skad mamy wiedziec, skad sa nauczyciele, nie? xD
Dobre Aro... ale jednak seryjnie lepiej tłumaczy od sonet i dużooo 5 dostaje a przy sonet żadnej T.T
Rozrzucacz Postów
eee.tam... ja nic niewiedzialam i nic nie wiem <lol2> Ale u Sonkowej mialam 4 na koniec a u niej?! ledwo 2 xD Pff...i szpan ^^
ja znowu u sonet 2/3 a tera 4 a było by 5 gdyby nie ten zasrany sprawdzian arghh... -.-
I tak bywa ale mam to gdzieś tera jest hradcore (cały czas mam jakiś podręcznik przy sobie OTWARTY )
tzn. że cały czas się czegoś ucze.
eeey jest jutro ta kartkówa czy nie.? xD
Rozrzucacz Postów
co chwili inny podrecznik?! o loool. xD zal.pl i tyle ^^ Oby jej nie bylo!